Gemist Gemist demo

- advertentie -

RAMSES

RAMSES gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van RAMSES die op 25-06-2015 op televisie is uitgezonden.

RAMSES

Toevoegen aan favorieten
De vierdelige AVRO-dramaserie Ramses gaat over de jonge, turbulente jaren van zanger/acteur Ramses Shaffy, de zoon van een Egyptische consul en een Poolse gravin. De man van Zing-Vecht-Huil-Bid-Lach-Werk en Bewonder, Laat me en Sammy.
 
De man die samen met Liesbeth List de sterren van de hemel zong in Pastorale. De man die een tijd de lieveling van het Nederlandse toneel was. Maar ook de man die uiteindelijk ten onder ging aan drank en drugs, en in Liesbeth List noemde Ramses ‘een vrije ziel’. Of hij zo ook wordt neergezet in de serie over zijn leven, is te zien in de vier afleveringen die stuk voor stuk zijn terug te vinden via GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van RAMSES direct terug. RAMSES is een televisieprogramma van . Ben je een fan van RAMSES? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. RAMSES kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

RAMSES gemist?


RAMSESgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. RAMSES is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.