Gemist Gemist demo

- advertentie -

Nederland 3 Gemist Nederland 3 Gemist

De Wereld Draait Door (DWDD)

Het VARA-programma De Wereld Draait Door (oftewel DWDD) is eigenlijk de grote Matthijs van Nieuwkerk show. In razend tempo leidt de presentator zijn tafelgasten door de wereld van politiek, amusement, muziek, sport en ander nieuws.

dwdd online extra video's en Twitter

De tafeldame of –heer die hem daarbij begeleidt krijgt er soms slechts met moeite een woord tussen, want Matthijs is dan alweer aan de volgende vraag begonnen. Het live op Nederland 1 (voorheen NL3) uitgezonden De Wereld Draait Door is desondanks (of juist daarom) echter een razend populair programma in de vroege avond. tby47tvt Dat komt ook door vaste rubrieken als De tv draait door, Lucky TV en de Jakhalzen.

DWDD bestaat sinds 2005 en kreeg in 2007 de Gouden Televizierring. Matthijs van Nieuwkerk ontving in dat zelfde jaar de BNN Hoofdprijs voor beste presentator. In 2011 kreeg DWDD de Zilveren Nipkowschijf.

Waarom dit VARA-programma zo populair is kun je zelf beoordelen. Via GemistGemist.nl vind je alle uitzendingen.
 

De Wereld Draait Door (DWDD) gemist - Nederland 3

- advertentie -

Uitzending van Nederland 3 gemist? Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van Nederland 3. Nederland Drie is een televisiekanaal van de publieke omroep. Gemiste uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van Nederland 3 van A-Z op een rijtje. Bekijk gemiste tv programma’s van Nederland 3. Uitzending gemist? U vindt hier een overzicht van alle tv programma’s van Nederland 3, om precies te zijn alle beschikbare gemiste programma’s die op het 3e nederlandse net zijn uitgezonden. 

NPO 3 is de jongste zender van de publieke omroep. Jongeren zijn erg belangrijk om als doelgroep te bereiken. Dat valt nog niet mee. BNN vervult hierin een belangrijke rol, hoewel diens presentatoren ook alweer een dagje ouder worden. Desalniettemin is dit de plek voor wat meer experimentele televisie en nieuwe concepten. Kijk hier alle gemiste uitzendingen van NPO3 terug. Gemistgemist is een onafhankelijk portal en niet gelieerd aan de publieke omroep.

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.