Gemist Gemist demo

- advertentie -

RTL8 Gemist RTL8 Gemist

Jungleclub
13:43
Jungleclub

Jungleclub

Het RTL8 Telekids-programma Ouwehands Jungleclub speelt zich af in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen. In deze kinderserie beleven de avonturier Bamboo Bill en zijn vrienden allerlei avonturen.

Tijdens die avonturen leren ze kinderen meteen ook van alles over dieren. Bamboo Bill woont in het dierenpark en voert overdag de dieren. Ook speelt hij er met de kinderen en hij zingt liedjes. Zijn beste vriend is het konijn Roger. Behalve Bamboo Bill spelen er nog meer avonturiers in Ouwehands Jungleclub, zoals Toendra Tony, River Rose, Mountain Mike en Jungle Jack.

Elke avonturer weet van alles te vertellen over zijn of haar eigen specialiteit. Wil je ook meer leren over dieren en hun omgeving? Bekijk dan eerdere afleveringen van Ouwehands Jungleclub via GemistGemist.nl.
 

Jungleclub gemist - RTL8

- advertentie -

RTL8 Gemist? Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van RTL8. RTL 8 is een tv station van de RTL Groep. RTL8 is het huis van soaps als The Bold and the Beautiful, As The World Turns maar ook van kinderprogramma's als De Fabeltjeskrant (echt waar) en Sprookjesboom. Gemiste uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van RTL8 van A-Z op een rijtje. Op RTL 8 kun je nog eens genieten van populaire programma’s en hitseries die eerder op RTL 4 en RTL 5 uitgezonden werden. De zender biedt programma’s voor jonge kinderen in RTL Telekids en trekt veel kijkers met internationale klassieke series en films, zoals de soapserie The Bold and the Beautiful en kerstfilms. Gemistgemist is een onafhankelijk Uitzending Gemist portal en niet gelieerd aan RTL.

 

TV programma's van RTL8 van A t/m Z

   

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.