Gemist Gemist demo

- advertentie -

SBS6 gemist (kijk.nl) SBS6 gemist (kijk.nl)

Undercover in Nederland

In het reportageprogramma Undercover in Nederland van SBS6 gaat presentator Alberto Stegeman undercover in diverse criminele en anderszins omstreden milieus. Vermomd en uitgerust met een verborgen camera infiltreert hij in allerlei omgevingen waarin illegale Viagrahandel, straatraces, verboden wapens, malafide huisbazen, slavernij in Nederland, creditcardfraude en nog veel meer misstanden aan de kaak worden gesteld.
 
De serie is al sinds 2005 op de Nederlandse tv te zien. Undercover in Nederland heeft al diverse malen tot indrukwekkende resultaten geleid, tot aan Kamervragen aan toe (zoals bij het in beeld brengen van vermeende beveiligingslekken op Schiphol). Eerdere seizoenen van Undercover in Nederland zijn online terug te vinden via GemistGemist.nl.
 
Undercover in Nederland gemist - SBS6

- advertentie -

Alle programma´s van SBS6 op 1 pagina. Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van SBS6. SBS6 is de zender van het Nederlands elftal, van Hart van Nederland, van Shownieuws. Bij SBS6 staat entertainment hoog in het vaandel. SBS Gemist? Op deze pagina vindt u gemiste SBS6-uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van SBS 6 van A-Z op een rijtje. Alle beschikbare gemiste programma’s die op SBS6 zijn uitgezonden, welteverstaan.

Binnen SBS Broadcasting profileert SBS 6 zich als de familiezender van Nederland, met vertrouwde programma’s voor het hele gezin. De zender richt zich op nieuws waarin de beleving van mensen centraal staat, amusement, infotainment, series, speelfilms en voetbal. Vooral Nederlandse producties krijgen veel ruimte op SBS 6. Gemistgemist is een onafhankelijk portal en niet gelieerd aan SBS.

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.