Gemist Gemist demo

- advertentie -

Net5 Gemist (kijk.nl) Net5 Gemist (kijk.nl)

Extreme Home Makeover

Het Net5-programma Extreme Home Makeover is de Nederlandse versie van het Amerikaanse Extreme Makeover: Home Edition. De opzet is in beide versies hetzelfde: men neme een gezin dat een zware tijd achter de rug heeft, stuurt ze een week op vakantie, en als ze weer terugkomen is het hele huis verbouwd en/of opnieuw ingericht.

Een makeover voor je huis dus, maar dan wel speciaal voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Denk aan gezinnen die iemand hebben verloren, die zwaar in de schulden zijn geraakt, of om een andere reden zelf niet in de gelegenheid zijn om het huis op te knappen. r042tv

Terwijl dat vaak wel nodig is, maar dat kunnen we wel aan de professionele ontwerpers, bouwvakkers en andere hulptroepen overlaten. In de gemiste afleveringen die online zijn te vinden via GemistGemist.nl zijn de resultaten te bewonderen, inclusief de reacties van de (hopelijk blij) verraste bewoners.    
 

Extreme Home Makeover gemist - Net5

- advertentie -

Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma's van Net5. Net 5, de zender van Greys Anatomy en anderen series waar met name vrouwen dol op zijn. Net5 gemist? Gemiste uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van Net 5 van A-Z op een rijtje. We verwijzen naar kijk.nl Bekijk gemiste tv programma’s van Net 5. Net 5 richt zich vooral op de jonge hoogopgeleide vrouw tussen de 20 en 34 jaar. Amerikaanse dramaseries als Grey’s Anatomy en Desperate Housewives zijn te volgen op Net 5. Recent is er steeds meer ruimte voor Nederlandse ‘scripted reality’ series als ‘Achter gesloten deuren’ en ‘Overspel in de liefde’. Ook realityseries als ‘Grenzeloos verliefd’ zijn een grote publiekstrekker voor vele Nederlandse vrouwen.

 

Uitzending gemist? U vindt hier een overzicht van alle tv programma’s van Net 5. Net5 gemist? Gemiste beschikbare televisie-uitzendingen van Net 5 op 1 pagina. Kijk ze online en gratis. Gemiste uitzendingen van Net5 worden op kijk.nl uitgezonden. Gemistgemist is een onafhankelijk portal en niet gelieerd aan Net5.

TV programma's van Net5 van A t/m Z

   

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.