Gemist Gemist demo

- advertentie -

Nederland 2 Gemist Nederland 2 Gemist

Het familiediner

Het Familiediner is een serie van de Evangelische Omroep en draait om het weer bij elkaar brengen van gebroken families. Presentator Bert van Leeuwen brengt een bezoek aan beide strijdende partijen en probeert hen weer samen aan tafel te krijgen.
 
Letterlijk, want als het allemaal lukt schuiven beide partijen aan het eind van elke aflevering aan bij het Familiediner. Dat diner is bereidt door een heuse chef-kok, die sinds de serie in 2000 van start ging al enkele malen is gewijzigd. c038tv Om het extra spannend te maken worden de familieleden opgehaald in limousines, en blijkt pas op het laatste moment of ze ook daadwerkelijk uit de auto stappen om de eerste stap richting een verzoening te zetten. Eerdere uitzendingen van Het Familiediner zijn online terug te vinden via GemistGemist.nl. 
 
Het familiediner gemist - Nederland 2

- advertentie -

Nederland 2 gemist? Alle Nederland 2 uitzendingen van gisteren met een beschrijving van het meest populaire programma dat gisteravond op Nederland 2 is uitgezonden. U vindt op deze pagina echter alle Nederland 2 - uitzendingen. Alfabetisch geordend. Standaard ziet u alleen de tv-programma's die in de afgelopen week op Nederland 2 zijn vertoond. Nederland 2 is een zender met diepgang. Met cultuur, achtergronden bij het nieuws, boeiende documentaires, series en films. Klikt u op 'alle beschikbare tv programma's' vindt u het televisieaanbod van Nederland 2 wat veel verder terug gaat, jaren terug. Nederland 2 Gemist? Bekijk alle uitzendingen hier op gemistgemist.nl. Gemistgemist is een onafhankelijk portal en niet gelieerd aan de publieke omroep.

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.