Gemist Gemist demo

- advertentie -

RTL5 Gemist RTL5 Gemist

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is een van oorsprong Zweedse realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De Nederlandstalige versie is vanaf het begin een co-productie geweest tussen een Nederlandse en een Vlaamse productiemaatschappij met deelnemers uit Nederland en Vlaanderen. De serie ontleent zijn naam zeer waarschijnlijk aan het 18de-eeuwse verhaal over de zeeman Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbewoond eiland terecht komt, en daar probeert te overleven. Het programma bestaat meestal uit 13 wekelijkse uitzendingen met eventueel een finale-uitzending. Aan het einde van elke uitzending zijn één of meerdere deelnemers afgevallen. In 2006 werden er twee reeksen uitgezonden, eerst een speciale versie met deelnemers uit voorgaande 6 series onder de titel "Strijd der Titanen" en daarna een reguliere. Wat het programma uniek maakt is dat vaak kandidaten zich opgeven die zelf al een redelijke bekendheid of naam hebben op hun vakgebied, maar die willen kijken of ze hun grenzen kunnen verleggen of hun eigen bijzondere kwaliteiten of vaardigheden ook werken in een heel andere en extreme situatie. In 2009 start het elfde seizoen waarvoor de opnames bezig zijn. Eddy Zoëy vervangt Ernst-Paul. Deze keer begonnen ze aanvankelijk met allleen vrouwen die deelnemen. Later worden ook nog mannen in het spel gebracht. Het feit is dat de vrouwen dat niet weten. Ze worden allemaal op één eiland gedropt. Dit seizoen wordt er uitgeweken naar Maleisië en er worden vijftien in plaats van de gebruikelijke dertien afleveringen uitgezonden.
Expeditie Robinson gemist - RTL5

- advertentie -

RTL5 gemist? Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van RTL5, kanaal van RTL Nederland. Bij RTL5 kijk je naar Expeditie Robinson, Britt & Ymke en Masterchef. Op RTL 5 zijn ook vele reality programma's te bekijken. Gemiste uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van RTL5 van A-Z op een rijtje. Bekijk gemiste tv programma’s van RTL5. Uitzending gemist? U vindt hier een overzicht van alle tv programma’s van RTL5, om precies te zijn alle beschikbare gemiste programma’s die op RTL5 zijn uitgezonden. RTL-XL. TV uitzendingen van de afgelopen week maar ook programma's die RTL5 al jaren geleden heeft uitgezonden zijn op deze RTL5-pagina terug te halen. RTL5 van A-Z, alle gemiste uitzendingen van RTL5 op 1 pagina van gemistgemist.nl. RTL5 Gemist? Bekijk de gemiste uitzendingen hier.

 

Gemistgemist is een onafhankelijk Uitzending Gemist portal en niet gelieerd aan RTL.

- advertentie -Uitzending gemist? Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...)

Dankzij personalisatie hoef je nooit meer te zoeken naar je favoriete tv programma’s. Op basis van je kijkvoorkeuren krijg je kijktips op maat. Inschrijving is volledig gratis. Meld je aan.


Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist