Gemist Gemist demo

- advertentie -

Veronica gemist (kijk.nl) Veronica gemist (kijk.nl)

Border Security

Het Veronica-programma Border Security volgt het dagelijks leven van Australische en Nieuw-Zeelandse douaniers. Zij vormen het laatste obstakel voor drugskoeriers, sigarettensmokkelaars, illegalen, toeristen die verboden etenswaar mee het land in willen nemen en andere personen met slechte bedoelingen.

De douaniers hebben gelukkig een soort zesde zintuig waardoor ze de boosdoeners regelmatig uit de wachtrijen weten te pikken door simpelweg te letten op lichaamstaal of andere verdachte zaken. Uiteraard ontkennen de smokkelaars en dergelijke bij hoog en bij laag, maar uiteindelijk komt de waarheid bijna altijd aan het licht.

Zelfs al moet er een inwendig onderzoek voor plaatsvinden. Online de gemiste uitzendingen van Border Security terugzien is gelukkig niet illegaal, dat gaat gewoon via GemistGemist.nl.
 

Border Security gemist - Veronica

- advertentie -

Veronica gemist? Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma's van Veronica. Gemiste uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van Veronica van A-Z op een rijtje. Veronica richt zich op een jong publiek tussen de 13 en 35. De programmering is vooral voor jonge mannen interessant. Veronica zendt bijvoorbeeld veel Amerikaanse actieseries uit, maar ook comedieseries. Veronica sluit aan bij kijkers die het maximale uit hun leven willen halen, willen feesten, vakantievieren en carrière maken.  Met betrokken, snelle en stoere programma’s kluistert Veronica deze groep aan de buis. Overdag wordt op het kanaal van Veronica uitgezonden door de kinderzender Disney XD.

TV uitzendingen van de afgelopen week maar ook programma's die Veronica al jaren geleden heeft uitgezonden zijn op deze Veronica-pagina terug te halen. Gemiste shows, series, films van Veronica van A t/m Z. Veronica Programma gemist? Gemiste televisie-uitzendingen van Veronica op 1 pagina. Kijk gratis. Gemistgemist is een onafhankelijk portal en niet gelieerd aan Veronica.

TV programma's van Veronica van A t/m Z

   

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.