Gemist Gemist demo

- advertentie -

RTL7 Gemist RTL7 Gemist

Stop! Politie

Het RTL7-programma Stop! Politie is een realityserie waarin de belevenissen van de verkeerspolitie worden gevolgd.

Zij zijn 24 uur per dag in touw om de wegen veilig te houden, en via een op de achterbank van de politieauto meereizend camerateam worden alle overtredingen en gevaarlijke verkeerssituaties zichtbaar gemaakt. Daaruit blijkt dat het rijgedrag van de Nederlandse automobilist niet bepaald iets is om over naar huis te schrijven.

Bumperkleven, rechts inhalen, veel te hard rijden, door rood licht rijden en files omzeilen via de vluchtstrook…allemaal verboden, en allemaal vastgelegd op camera door Stop! Politie.

Behalve boetes uitdelen en rijbewijzen innemen moeten de mensen van de verkeerspolitie soms ook aanhoudingen verrichten, en dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Op GemistGemist.nl vind je de uitzendingen die je gemist hebt.
 

Stop! Politie gemist - RTL7

- advertentie -

RTL7 Gemist? Voetbal International Gemist? Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van RTL7. RTL 7 is een tv station van de RTL Groep. Zeg je RTL7 zeg je voetbal. Live voetbal. Danwel niet uit de Eredivisie maar wel van de Jupiler League en de Europa League is te zien op RTL7. Zelfs belangrijker dan live voetbal op RTL7 is praten erover. Of beter gezegd luisteren naar Johan Derksen en Rene van der Gijp. Voetbal International gemist? Gratis terug te zien bij RTL gemist. Gemiste uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van RTL7 van A-Z op een rijtje. Bekijk gemiste tv programma’s van RTL7, met RTL Gemist. Op deze RTL7-pagina van gemistgemist.nl vindt u RTL7-uitzendingen van de afgelopen week maar ook programma's die RTL7 al jaren geleden heeft uitgezonden. RTL7 Gemist? Reuze handig, al deze gemiste televisie-uitzendingen van RTL7 op 1 pagina. Kijk ze online en gratis.

 

Gemistgemist is een onafhankelijk Uitzending Gemist portal en niet gelieerd aan RTL.

- advertentie -

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.