Gemist Gemist demo

- advertentie -

Met het mes op tafel

Met het mes op tafel gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Met het mes op tafel die op 16-10-2014 op televisie is uitgezonden.

Met het mes op tafel

Toevoegen aan favorieten

Met het mes op tafel is een gedistingeerd spelprogramma dat draait om kennis, geluk en bluf. In die volgorde. Iedereen die ouder is dan 40 kent Joost Prinsen uit zijn of haar verleden. Voor menigeen is dit al voldoende om met sympathie te blijven kijken naar deze onderhoudende kennisquiz.    ..   ..  

Tags: met het mes op tafel, gemist, uitzending gemist, aanmelden, presentator, meedoen, bordspel, 11 september, 9 september, 8 september 2014

Kijk hier alle tv uitzendingen van Met het mes op tafel direct terug. Met het mes op tafel is een televisieprogramma van Nederland 2. Ben je een fan van Met het mes op tafel? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. Met het mes op tafel kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Met het mes op tafel gemist? Nederland 2


Met het mes op tafel gemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Met het mes op tafel is een televisie-programma van Nederland 2.

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 Uitzending gemist? Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...)

Dankzij personalisatie hoef je nooit meer te zoeken naar je favoriete tv programma’s. Op basis van je kijkvoorkeuren krijg je kijktips op maat. Inschrijving is volledig gratis. Meld je aan.


Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist


Kijk alle gemiste tv programma's terug via deze onafhankelijke tvgemist-website.Sendung verpasst - Mediathek

Catch up Tv on Demand

TV a la Carta Online

TV Replay Guide

Nett Tv Play

Webb Tv Play