Gemist Gemist demo

- advertentie -

Bestemming Onbekend

Bestemming Onbekend gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Bestemming Onbekend die op 18-06-2013 op televisie is uitgezonden.

Bestemming Onbekend

Toevoegen aan favorieten
In 'Bestemming Onbekend' overvalt presentator Klaas van Kruistum nietsvermoedende vakantiegangers op Schiphol. Hij vraagt jongeren om hun tickets naar een heerlijke zon- en feestvakantie te verscheuren en in te wisselen voor tickets naar een onbekende bestemming. Het enige wat ze weten is dat het een reis wordt om nooit te vergeten. Durven ze de uitdaging aan? De jonge vakantiegangers worden in 'Bestemming Onbekend' vervolgens een week lang geconfronteerd met een totaal andere wereld dan die van henzelf. Jongeren die zich voornamelijk bezighouden met feesten, shoppen en vrienden worden aan het werk gezet om iets te betekenen voor iemand die duizenden kilometers verderop onder de meest erbarmelijke omstandigheden (over)leeft. Wie zegt uiteindelijk 'ja' en gaat vol verwachting het avontuur aan? Waar reizen de jongeren naartoe en wat gaan ze er doen? Wordt het daadwerkelijk een reis om nooit te vergeten, of krijgen ze spijt als haren op hun hoofd?

Kijk hier alle tv uitzendingen van Bestemming Onbekend direct terug. Bestemming Onbekend is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Bestemming Onbekend? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. Bestemming Onbekend kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Bestemming Onbekend gemist?


Bestemming Onbekend gemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Bestemming Onbekend is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 Uitzending gemist? Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...)

Dankzij personalisatie hoef je nooit meer te zoeken naar je favoriete tv programma’s. Op basis van je kijkvoorkeuren krijg je kijktips op maat. Inschrijving is volledig gratis. Meld je aan.


Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist