Gemist Gemist demo

- advertentie -

Bananasplit

Bananasplit gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Bananasplit die op 21-02-2015 op televisie is uitgezonden.

Bananasplit

Toevoegen aan favorieten

Bananasplit is een verborgen camera-programma van de TROS. Vooral bekend gemaakt uiteraard door de onovertroffen Ralph Inbar, die op het hoogtepunt van Bananasplit meer dan vijf miljoen kijkers trok met zijn grappen en grollen.

Sinds 2009 wordt het programma gepresenteerd door Frans Bauer, en aan de kijker om te oordelen of dat een verbetering of verslechtering is. In de Frans Bauer-reeks van Bananasplit wordt in elke aflevering als eerbetoon aan Ralph Inbar ook even teruggeblikt op een grap uit de oude doos.

Ook tussen de grappen die Frans en zijn team hebben uitgehaald met bekende en onbekende Nederlanders zitten overigens al een paar klassiekers, zoals de hockeyspelers die een inenting moeten halen en Patty Brard die niet zo blij is als ze een baggerschip voor haar deur krijgt.

Kijk die vooral nog eens terug, via de gemiste afleveringen die te vinden zijn via GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Bananasplit direct terug. Bananasplit is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Bananasplit? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. Bananasplit kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Bananasplit gemist?


Bananasplitgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Bananasplit is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.