- advertentie -

Zembla

Zembla gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Zembla die op 20-09-2017 op televisie is uitgezonden.

Zembla

Zembla is een journalistiek documentaireprogramma van de VARA. Het programma is al sinds 1995 op de buis en heeft met haar gedegen onderzoeksjournalistiek al diverse prijzen in de wacht gesleept. Zo won Zembla in 2011 de Pfizer Persprijs met een onderwerp over antibiotica, en ontving het twee jaar achtereen (in 2009 en 2010) De Loep voor beste audiovisuele productie.
 
De naam Zembla is overigens afkomstig uit de tijd dat het programma nog direct na het actualiteitenprogramma Nova werd uitgezonden. Inderdaad, dan krijg je dus Nova Zembla. Voor dat soort woordspelingen hoef je niet naar GemistGemist.nl te gaan. Wel om gemiste uitzendingen van Zembla nog eens op te zoeken. 
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Zembla direct terug. Zembla is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Zembla? Zembla kijk je via Gemistgemist.nl.

Tags: zembla, gemist, uitzending gemist, nza, delier, ghb, suiker, comazuipen, de zoete verleider, verliefd verkracht vermist

- advertentie -

 

Zembla gemist?


Zemblagemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Zembla is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).