- advertentie -

RTL4 Gemist RTL4 Gemist

Koffietijd
10:00
Koffietijd

Koffietijd

Koffietijd heeft dagelijks terugkerende en herkenbare rubrieken. Onder andere: de gast van de dag, nieuws en weer, wat eten we vandaag, de leukste foto of video van de dag en nog veel meer. Elke aflevering heeft echter ook een apart terugkerend thema: Maandag: werk, relatie en gezin Het vinden van een baan die bij je past; het zoeken van een oppas; het opvoeden van je kinderen. Belangrijke thema’s voor vrouwen van deze tijd. Hoe combineer je een huishouden, een (parttime) baan en een gezin zonder jezelf te verliezen? De maandag staat in het teken van deze thema’s, die met handige tips, ervaringsdeskundigen en beroemde gasten met hun eigen verhaal geïllustreerd worden. Dinsdag: gezondheid, welzijn en spiritualiteit Hoe hou je jezelf fit en gezond als je een druk leven, huishouden en eventueel ook kinderen hebt? Wat is de laatste hype op het gebied van afvallen en bewegen? Wat betekent spiritualiteit voor jou? Enzovoort. Loretta en Quinty bespreken samen met artsen, diëtisten, personal trainers en mental coaches gezonde weetjes en de nieuwste trends. De woensdag: huis, tuin, keuken en interieur Een heerlijk thuis creëren voor jezelf en je gezin, genieten van je tuin in alle seizoenen en leuke tips op het gebied van inrichting en design. De woensdag is helemaal geënt op alles in en om het huis. Woonstylisten, tuindeskundigen, maar ook makkelijke doe-het-zelf verbouwingstrucs passeren de revue. Ook is de woensdag de dag voor de showbizzdeskundige en worden de verhalen die in de bladen van de komende week staan doorgenomen en van commentaar voorzien. De donderdag: kunst en cultuur De beste films om gezellig met je vriendinnen naartoe te gaan, lekkere boeken om bij weg te dromen, uitgaanstips, musea en tentoonstellingen, musicals en nog veel meer. De donderdag is de dag om met schrijvers, filmrecensenten en cultuurexperts om de tafel te zitten, ideeën voor het weekend op te doen en diepgaande gesprekken te voeren. Uiteraard blijft er genoeg tijd over voor de dagelijkse rubrieken. De vrijdag: lifestyle Heb jij ook nooit wat om aan te trekken? Weet je niet wat je moet koken voor een etentje met vrienden? Wil je wel eens wat anders met je haar, maar weet je niet wat? De vrijdag staat helemaal in het teken van lifestyle. Mode, beauty, reizen en culinair; alles wordt besproken. Stylisten van de sterren schuiven aan, maar ook visagisten en topkoks. Tips voor lekker een weekendje weg en praktische informatie om kleding te combineren. Heerlijk het weekend in met Koffietijd (Koffietijd.nl)
Koffietijd gemist - RTL4

- advertentie -

RTL Gemist? Kijk op deze pagina naar alle gemiste uitzendingen van RTL4. RTL4 is het vlaggeschip van RTL Nederland. Deze RTL-4 pagina wordt vanzelfsprekend overspoeld met populaire tv-programma's die op RTL4 worden uitgezonden. RTL 4 profileert zich vooral als een gevarieerde familiezender, gericht op mensen tussen de 20 en 49 jaar. De zender staat bekend om vertrouwde programma’s als Nederlands langst lopende soap Goede Tijden Slechte Tijden, het celebrity en lifestyle programma RTL Boulevard en het nieuwsbulletin RTL Nieuws. En The Voice of Holland natuurlijk.

 

Allemaal succesnummers van RTL4. Gemiste uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van RTL 4 van A-Z op een rijtje. RTL 4 Uitzending gemist? U vindt hier alle beschikbare gemiste programma’s die op RTL 4 zijn uitgezonden.RTL XL. Gemiste shows, series, films, etc. RTL Gemist? Gemistgemist.nl! Gemistgemist is een onafhankelijk Uitzending Gemist portal en niet gelieerd aan RTL.

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).