- advertentie -

RTL4 Gemist RTL4 Gemist

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Het RTL4-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht is het bekende spel met de koffertjes, gepresenteerd door Linda de Mol. Uit het publiek worden via verschillende spelronden kandidaten geselecteerd, die vervolgens verschillende afvalronden spelen om uiteindelijk één finalist over te houden. Deze kiest een koffertje met onbekende inhoud. Door vervolgens in een aantal spelronden een voor een de overige koffertjes te openen, wordt steeds duidelijker wat hij of zij eventueel zelf in het koffertje heeft zitten.

De bank doet na elke speelronde een bod om het koffertje van de finalist te kopen. Wie te lang door gokt blijft soms met de gebakken peren zitten, maar er zijn ook mensen die honderdduizenden euro’s aan het spel overhouden. Het zelfde bedrag wordt daarna ook nog weggegeven aan iemand in het land. 

Hier bij gemistgemist.nl vinden we vooral de psychologie achter de keuzes interessant. De bank doet een bod dat altijd vele malen lager ligt dan je statistisch gezien zou denken, en toch accepteren mensen graag een dergelijk bod.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen graag op safe spelen. Iets niet verliezen is belangrijker dan iets winnen. Dat zie je aan mensen die het moeilijk vinden hun huis met verlies te verkopen en aan beleggers die tegen beter weten in dalende aandelen vasthouden. En dat zie je terug bij de koffertjes. 

Als je het relateert aan geluk is het wel weer logisch. De eerste duizenden Euro's bieden veel meer geluk dan wanneer je al veel geld hebt. Het is overigens maar de vraag of de kandidaat die daadwerkelijk miljoenen wint ook echt gelukkiger wordt. Ook dat is veelvuldig onderzocht. Maar dat terzijde.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is hoe dan ook leuk om naar te kijken, een aanrader voor jong en oud.

 

Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist - RTL4

- advertentie -

RTL Gemist? Kijk op deze pagina naar alle gemiste uitzendingen van RTL4. RTL4 is het vlaggeschip van RTL Nederland. Deze RTL-4 pagina wordt vanzelfsprekend overspoeld met populaire tv-programma's die op RTL4 worden uitgezonden. RTL 4 profileert zich vooral als een gevarieerde familiezender, gericht op mensen tussen de 20 en 49 jaar. De zender staat bekend om vertrouwde programma’s als Nederlands langst lopende soap Goede Tijden Slechte Tijden, het celebrity en lifestyle programma RTL Boulevard en het nieuwsbulletin RTL Nieuws. En The Voice of Holland natuurlijk.

 

Allemaal succesnummers van RTL4. Gemiste uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van RTL 4 van A-Z op een rijtje. RTL 4 Uitzending gemist? U vindt hier alle beschikbare gemiste programma’s die op RTL 4 zijn uitgezonden.RTL XL. Gemiste shows, series, films, etc. RTL Gemist? Gemistgemist.nl! Gemistgemist is een onafhankelijk Uitzending Gemist portal en niet gelieerd aan RTL.

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).