- advertentie -

RTL4 Gemist RTL4 Gemist

The Voice Kids

Na het succes van de eerste twee seizoenen van The Voice of Holland kwam er in 2012 met The Voice Kids ook een kinderversie van deze populaire talentenshow. De opzet van dit RTL4-programma is hetzelfde. Kinderen van 8 t/m 15 jaar doen ‘blind’ auditie voor een met de rug naar hun toegedraaide jury. Vind een jurylid het optreden geslaagd, dan draait deze zijn of haar stoel om. Doen meerdere juryleden dit, dan barst een strijd los om het talent binnen te slepen in het eigen team.

Hierna gaan de juryleden met hun teamleden de Battle-fase van het programma in. Hierin nemen de deelnemers het in een direct duel zingend tegen elkaar op en blijft steeds één zanger/zangeres over. De winnaars van de Battles gaan naar de zogenoemde Sing Off. Twee deelnemers van elk team komen hierna in de Finale. De zes finalisten mogen dan nog één keer alles uit de kast halen, waarna het thuispubliek door te stemmen uiteindelijk de winnaar kiest. Via GemistGemist.nl zijn de hoogte- en dieptepunten van elk seizoen nog eens terug te kijken.

De kinderversie van The Voice. Ook hier staat de stem centraal. Welke keeltjes kunnen bekoren, voor wie draaien de stoelen om?  Bekijk het zelf in The Voice Kids, via gemist gemist.

The Voice Kids gemist - RTL4

- advertentie -

RTL Gemist? Kijk op deze pagina naar alle gemiste uitzendingen van RTL4. RTL4 is het vlaggeschip van RTL Nederland. Deze RTL-4 pagina wordt vanzelfsprekend overspoeld met populaire tv-programma's die op RTL4 worden uitgezonden. RTL 4 profileert zich vooral als een gevarieerde familiezender, gericht op mensen tussen de 20 en 49 jaar. De zender staat bekend om vertrouwde programma’s als Nederlands langst lopende soap Goede Tijden Slechte Tijden, het celebrity en lifestyle programma RTL Boulevard en het nieuwsbulletin RTL Nieuws. En The Voice of Holland natuurlijk.

 

Allemaal succesnummers van RTL4. Gemiste uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van RTL 4 van A-Z op een rijtje. RTL 4 Uitzending gemist? U vindt hier alle beschikbare gemiste programma’s die op RTL 4 zijn uitgezonden.RTL XL. Gemiste shows, series, films, etc. RTL Gemist? Gemistgemist.nl! Gemistgemist is een onafhankelijk Uitzending Gemist portal en niet gelieerd aan RTL.

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).