- advertentie -

RTL4 Gemist RTL4 Gemist

Met Open Armen

Het RTL4-programma Met open armen kreeg toen het werd aangekondigd nogal wat kritiek over zich heen. Een realityserie over het adopteren van kinderen, veel kijkers en organisaties die zich ook met dit onderwerp bezig houden vonden het maar niets. Natasja Froger presenteert Met Open Armen, waarin zij stellen volgt die zelf geen kinderen kunnen krijgen en dus zijn aangewezen op adoptie. Er worden adoptieverhalen getoond uit de hele wereld, van China tot Kenia en van de VS tot Haïti. De camera is bij het hele proces aanwezig, van de eerste voorzichtige stappen tot de eerste ontmoeting tussen de adoptieouders en het kind. En vooral dat laatste was een heet hangijzer, omdat dit de privacy van de kinderen zou schaden. Adoptie is sowieso niet iets dat zonder slag of stoot verloopt, dat wordt wel duidelijk in de afleveringen die via GemistGemist.nl allemaal zijn terug te vinden.
 
Met Open Armen gemist - RTL4

- advertentie -

RTL Gemist? Kijk op deze pagina naar alle gemiste uitzendingen van RTL4. RTL4 is het vlaggeschip van RTL Nederland. Deze RTL-4 pagina wordt vanzelfsprekend overspoeld met populaire tv-programma's die op RTL4 worden uitgezonden. RTL 4 profileert zich vooral als een gevarieerde familiezender, gericht op mensen tussen de 20 en 49 jaar. De zender staat bekend om vertrouwde programma’s als Nederlands langst lopende soap Goede Tijden Slechte Tijden, het celebrity en lifestyle programma RTL Boulevard en het nieuwsbulletin RTL Nieuws. En The Voice of Holland natuurlijk.

 

Allemaal succesnummers van RTL4. Gemiste uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van RTL 4 van A-Z op een rijtje. RTL 4 Uitzending gemist? U vindt hier alle beschikbare gemiste programma’s die op RTL 4 zijn uitgezonden.RTL XL. Gemiste shows, series, films, etc. RTL Gemist? Gemistgemist.nl! Gemistgemist is een onafhankelijk Uitzending Gemist portal en niet gelieerd aan RTL.

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).