- advertentie -

RTL5 Gemist RTL5 Gemist

Business Class

Het RTL7-programma Business Class wordt gepresenteerd door makelaar Harry Mens en zijn dochter Suze die sfeerreportages op locatie verzorgt.

Elke zondagochtend ontvangt Mens gasten met wie hij vooral praat over het zakenleven en de politiek. Daarnaast komt ook de economische actualiteit aan bod en zijn er minder ‘zware’ onderwerpen zoals koken en wijnen. Business Class is een commercieel programma dat vooral de positieve kanten van de sponsorgeld bijdragende bedrijven laat zien.

Tot de bekende gasten die in het verleden bij Business Class te zien waren behoren Pim Fortuyn en Willem Endstra. Business Class bestaat sinds 1999 en wordt op een vaste locatie (Hotels van Oranje in Noordwijk) opgenomen.

Eerdere uitzendingen zijn te vinden via GemistGemist.nl.

 

Business Class gemist - RTL5

- advertentie -

RTL5 gemist? Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van RTL5, kanaal van RTL Nederland. Bij RTL5 kijk je naar Expeditie Robinson, Britt & Ymke en Masterchef. Op RTL 5 zijn ook vele reality programma's te bekijken. Gemiste uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van RTL5 van A-Z op een rijtje.

Sinds 2005 bedient RTL 5 een steeds breder publiek van zowel mannen als vrouwen. De focus ligt daarbij op jonge kijkers tussen de 20 en 34 jaar, met verleidelijke, brutale programma’s. Uitzending gemist? U vindt hier een overzicht van alle tv programma’s van RTL5, om precies te zijn alle beschikbare gemiste programma’s die op RTL5 zijn uitgezonden. Gemistgemist is een onafhankelijk Uitzending Gemist portal en niet gelieerd aan RTL.

TV programma's van RTL5 van A t/m Z

   

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).