- advertentie -

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden die op 19-08-2018 op televisie is uitgezonden.

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden

Zou Roy Donders zonder het RTL5-programma Roy Donders: Stylist van het Zuiden net zoveel huispakken hebben verkocht als nu? In dit realityprogramma wordt de ondernemer/volkszanger/stylist gevolgd tijdens zijn werk en in zijn relaties. Ook zijn soms wat tumultueuze band met zijn zus Rian (die een winkel heeft tegenover die van Roy) wordt breed uitgemeten. Meestal kunnen de twee namelijk prima door één deur, maar soms slaat de vlam even in de pan. De Roy Donders-serie ging in 2013 van start en werd aanvankelijk met de nodige scepsis ontvangen. Toch blijkt Stylist van het Zuiden elke week weer flinke kijkersaantallen te trekken. Nieuwsgierig waarom dat zo is? Ga dan naar GemistGemist.nl, waar alle seizoenen gemakkelijk zijn terug te vinden.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden direct terug. Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden? Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist?


Roy Donders: Stylist Van Het Zuidengemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).