Gemist Gemist demo

- advertentie -

Penoza

Penoza gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Penoza die op 10-09-2017 op televisie is uitgezonden.

Penoza

Penoza is een Nederlandse misdaadserie die sinds 2010 door de KRO wordt uitgezonden. Eerdere afleveringen van Penoza zijn online terug te vinden via GemistGemist.nl. De naam Penoza heeft trouwens alles te maken met het feit dat de serie wordt bekeken vanuit het perspectief van een vrouw. Vandaar dus de door de schrijver van de serie bedachte vrouwelijke vorm van Penoze. Het vrouwelijke personage waar het om draait is Carmen van Walraven, die er op een gegeven moment achter komt dat haar man actief is in de georganiseerde misdaad. Als hij wordt vermoord, ziet er voor Carmen niets anders op dan zelf de leiding te nemen over het misdaadsyndicaat. Wat dat voor haar en haar gezin voor gevolgen heeft, wordt verteld in deze serie.
 
Penoza is een behoorlijk succesvolle serie. Niet alleen in Nederland trouwens, want de serie is ook verkocht aan diverse andere landen, waaronder België, Polen, Rusland en de VS. Een van de scenarioschrijvers van Penoza heeft ook een boek geschreven met de gelijknamige titel.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Penoza direct terug. Penoza is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Penoza? Penoza kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Penoza gemist?


Penozagemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Penoza is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.