- advertentie -

Obese (NL)

Obese (NL) gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Obese (NL) die op 06-07-2022 op televisie is uitgezonden.

Obese (NL)

In het RTL4-programma Obese worden zes mensen met morbide obesitas (een gevaarlijke vorm van overgewicht) een jaar lang gevolgd in hun poging weer een gezond gewicht te bereiken. Het programma wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk, en de deelnemers krijgen bij hun poging hulp van professionele begeleiders.

In elke aflevering wordt één deelnemer gevolgd, zodat je aan het eind van de aflevering ook meteen ziet of de poging is gelukt. Hoewel Obese een nobel streven heeft, was er ook kritiek op het programma. Deelnemers zouden te weinig zijn geïnformeerd over de psychische achtergronden van hun eetverslaving.

Dat weerhield kijkers niet om massaal te kijken naar Obese, dat elke week minstens 1,5 miljoen mensen trok. En daar zitten de online kijkers nog niet bij, zoals de mensen die via GemistGemist.nl een aflevering online bekijken.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Obese (NL) direct terug. Obese (NL) is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Obese (NL)? Obese (NL) kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Obese (NL) gemist?


Obese (NL)gemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Obese (NL) is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).