- advertentie -

Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Kanniewaarzijn die op 15-08-2019 op televisie is uitgezonden.

Kanniewaarzijn

Ook dat nog is terug! Soort van, ditmaal stellen cabaretiers onder leiding van Astrid Joosten misstanden aan de kaak die in de maatschapij, en in het bijzonder van overheidswege plaatshebben. 

Het VARA-programma Kanniewaarzijn heeft op het eerste gezicht erg veel weg van de jaren zeventig-hit 'Hoe bestaat het. Zelfs de titel is eigenlijk vrijwel gelijk, zij het in iets andere bewoordingen. Áls je iets jonger bent kun je het voormalige tv-programma 'Ook dat nog!' er ook in herkennen. 

Via GemistGemist.nl kun je gemiste uitzendingen van Kanniewaarzijn nog eens opzoeken, zodat je zelf kunt beoordelen hoe het met die gelijkenis zit. Hoe dan ook, in Kanniewaarzijn spelen diverse acteurs absurde situaties na die mensen echt hebben meegemaakt. Het gaat daarbij vaak om grove staaltjes van bureaucratie door overheden en andere instanties.

Tot het panel van acteurs behoren onder andere John Jones, Plien van Bennekom en Martin van Waardenberg. De sketches worden onder andere geschreven door het duo Van Houts en De Ket. Kanniewaarzijn wordt gepresenteerd door Astrid Joosten, die ook met het idee kwam om een oude hit in een nieuw jasje te steken. 

 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Kanniewaarzijn direct terug. Kanniewaarzijn is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Kanniewaarzijn? Kanniewaarzijn kijk je via Gemistgemist.nl.

Tags: kanniewaarzijn, gemist, cast, vara, wiki, feyenoord, fries, 2014, upc, bartenbrug

- advertentie -

 

Kanniewaarzijn gemist?


Kanniewaarzijngemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Kanniewaarzijn is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).