- advertentie -

Huizenjacht

Huizenjacht gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Huizenjacht die op 09-05-2018 op televisie is uitgezonden.

Huizenjacht

Het SBS6-programma Huizenjacht wordt sinds augustus 2008 elke werkdag uitgezonden. Ongeveer sinds het uitbreken van de huizencrisis dus, maar het programma lijkt daar niet onder te lijden. In Huizenjacht begeleiden de presentator en een expert mensen die op zoek zijn naar een koopwoning.

Ze bezoeken drie huizen die door de programmamakers zijn uitgezocht en hopen zo hun droomhuis te vinden. Huizenjacht bevat ook nog andere onderdelen, zoals Advies op Maat. Hier helpt een lid van het Vakteam mensen met klusproblemen. Een item dat in deze tijd goed van pas komt is de mogelijkheid om je te koop staande huis te presenteren.

Ook laten mensen anderen kennismaken met hun droomhuis of met het mooiste plekje in hun woning. Een programma gemist? Ga dan nog eens op jacht bij GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Huizenjacht direct terug. Huizenjacht is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Huizenjacht ? Huizenjacht kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Huizenjacht gemist?


Huizenjacht gemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Huizenjacht is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).