- advertentie -

De Grote Improvisatieshow

De Grote Improvisatieshow gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van De Grote Improvisatieshow die op 14-07-2018 op televisie is uitgezonden.

De Grote Improvisatieshow

In het RTL4-programma De Grote Improvisatieshow nemen Tijl Beckand en Ruben van der Meer het al improviserend tegen elkaar op. Ze worden daarbij bijgestaan door een steeds wisselend team van gastspelers, zoals Arie Koomen, Jamai Loman, Gordon, Gers Pardoel en Lucille Werner.
 
Als je een uitzending gemist hebt, hoef je zelf niet te improviseren. 46rtg55g Ga gewoon naar GemistGemist.nl, want daar zijn ze allemaal voor je verzameld. De Grote Improvisatieshow wordt gepresenteerd door Froukje de Both, die beide teams de aanwijzingen geeft die uiteindelijk moeten uitmonden in een hilarische ter plekke geïmproviseerde sketch of een leuk liedje. De tv-versie van De Grote Improvisatieshow is inmiddels al zo populair dat er ook theatertours van zijn gemaakt. 
 
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van De Grote Improvisatieshow direct terug. De Grote Improvisatieshow is een televisieprogramma van . Ben je een fan van De Grote Improvisatieshow? De Grote Improvisatieshow kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

De Grote Improvisatieshow gemist?


De Grote Improvisatieshowgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. De Grote Improvisatieshow is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).