- advertentie -

All You Need Is Love

All You Need Is Love gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van All You Need Is Love die op 08-04-2021 op televisie is uitgezonden.

All You Need Is Love

Een van de populairste ‘feel good’ programma’s op de Nederlandse tv is ongetwijfeld het RTL4-programma All you need is love. Het programma is zo ongeveer synoniem aan Robert ten Brink, die het al sinds 1992 presenteert.

In All you need is love probeert ‘liefdesdokter’ ten Brink ex-geliefden weer bij elkaar te brengen, verlegen verliefden met elkaar in contact te brengen, of oude jeugdliefdes te herenigen. In een van de eerste afleveringen leidde dat tot een onvergetelijke scene met de toen nog nauwelijks bekende Frans Bauer, die door twee Diana’s tegelijk werd aanbeden en toen voor een moeilijke keus kwam te staan.

Wie kijkt naar All you need is love kan maar beter zakdoekjes bij de hand houden. Wie liever niet live naar al die emotie kijkt, kan natuurlijk ook op safe spelen en afleveringen zoeken via GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van All You Need Is Love direct terug. All You Need Is Love is een televisieprogramma van . Ben je een fan van All You Need Is Love? All You Need Is Love kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

All You Need Is Love gemist?


All You Need Is Lovegemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. All You Need Is Love is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).