- advertentie -

Adieu God?

Adieu God? gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Adieu God? die op 02-10-2016 op televisie is uitgezonden.

Adieu God?

In het EO-programma Adieu God? worden bekende, christelijk opgevoede Nederlanders geïnterviewd over het feit dat zij op een bepaald punt in hun leven de kerk gedag zeiden.

Waarom besloten zij af te stappen van het christelijk geloof, en betekent het dat ze definitief niet meer in God geloven? Wanneer kwamen ze in aanraking met God, en wat herinnert de BN’er zich nog van de kerk? BN’ers die in Adieu God? aan bod kwamen zijn onder andere Johan Derksen, Erik van Muiswinkel, Youo van ’t Hek, Lenette van Dongen, Marlies Dekkers en Boris van der Ham. Voorafgaand aan elk gesprek geeft de geïnterviewde aan wat hij of zij van het interview verwacht.

Na afloop wordt gevraagd hoe hun ervaring was. Nieuwsgierig geworden naar de beweegredenen van deze BN’ers? Kijk dan de eerdere afleveringen, die te vinden zijn via GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Adieu God? direct terug. Adieu God? is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Adieu God?? Adieu God? kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Adieu God? gemist?


Adieu God?gemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Adieu God? is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).