Achter Gesloten Deuren

Achter Gesloten Deuren gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Achter Gesloten Deuren die op 07-07-2017 op televisie is uitgezonden.

Achter Gesloten Deuren

De Net5-serie Achter gesloten deuren is een zogenoemde scripted reality serie. De verhalen erin zijn dus allemaal echt gebeurd, maar worden nagespeeld door acteurs en actrices. Voor deze serie zijn de makers op zoek gegaan naar mensen die een geheim met zich meedragen.

Uit onderzoek van Net5 blijkt dat de gemiddelde Nederlander drie geheimen heeft, waarvan een kwart met seksualiteit te maken heeft. Ook zijn er veel gezondheidsgeheimen, waarvan een vijfde met een psychische stoornis te maken heeft.

Achter gesloten deuren brengt die geheimen in de openbaarheid, zonder de dragers ervan zelf op tv te brengen. Een handige oplossing. Zelf ook een geheim en nu benieuwd naar je lotgenoten? Via GemistGemist.nl zijn de eerdere uitzendingen online terug te vinden.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Achter Gesloten Deuren direct terug. Achter Gesloten Deuren is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Achter Gesloten Deuren? Achter Gesloten Deuren kijk je via Gemistgemist.nl.

 

Achter Gesloten Deuren gemist?


Achter Gesloten Deurengemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Achter Gesloten Deuren is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.