- advertentie -

RTL7 Gemist RTL7 Gemist

VI - Voetbal Inside

Voetbal Inside, voorheen Voetbal International (VI) is een praatprogramma over voetbal en wordt uitgezonden door RTL7. Het programma komt voort uit het gelijknamige voetbaltijdschrift dat in 1965 het levenslicht zag. Voormalig VI-hoofdredacteur Johan Derksen is een vaste analist van het programma, dat door Wilfred Genee wordt gepresenteerd.

Genee en Derksen vliegen elkaar regelmatig in de haren, wat ongetwijfeld heeft bijgedragen tot de populariteit van het programma. Ook de aanwezigheid van ex-international René van der Gijp en zijn voetbalhumor moet daarbij niet worden uitgevlakt. Temeer hij tussendoor haast ongemerkt veel voetbalverstand etaleert. Ook Hans Kraay jr, die geregeld aanschuift, heeft wel wat zinnigs te melden maar krijgt daar niet vaak de kans voor. Meestal zit er wat humor van een van de andere heren in de weg, en dat maakt het dan weer leuk om naar te kijken.

Tot ieders verrassing (inclusief die van de makers) won Voetbal International in 2011 de Gouden Televizierring voor het beste tv-programma.

Na beeindiging van de samenwerkingsrelatie met VI is het tv-programma in augustus 2015 weer verder gegaan onder de naam Voetbal Inside, zoals het programma in een wat verder verleden ook al heette.

 

VI - Voetbal Inside gemist - RTL7

- advertentie -

RTL7 Gemist? Voetbal International Gemist? Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van RTL7. RTL 7 is een tv station van de RTL Groep. Zeg je RTL7 zeg je voetbal. Live voetbal. Danwel niet uit de Eredivisie maar wel van de Jupiler League en de Europa League is te zien op RTL7. Zelfs belangrijker dan live voetbal op RTL7 is praten erover. Of beter gezegd luisteren naar Johan Derksen en Rene van der Gijp. Voetbal International gemist? Gratis terug te zien bij RTL gemist.

 

RTL 7 ontwikkelde zich als de zender voor financieel en zakelijk nieuws. De hele dag verzorgt RTL Z het laatste nieuws en achtergronden over de ontwikkeling van de markt. ’s Avonds kunnen sportfans hun hart ophalen bij RTL 7, de voetbalwedstrijden en andere sportwedstrijden die aanvankelijk vooral op RTL 5 te zien waren, verhuisden naar RTL 7. RTL7 Gemist? Reuze handig, al deze gemiste televisie-uitzendingen van RTL7 op 1 pagina. Kijk ze online en gratis. Gemistgemist is een onafhankelijk Uitzending Gemist portal en niet gelieerd aan RTL.

TV programma's van RTL7 van A t/m Z

   

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).