Redactie

Gemistgemist.nl heeft een onafhankelijke redactie. De redactie beveelt dagelijks een programma aan in de vorm van de 'kijktip van de dag'. Dit programma voorzien we van een eigen toelichting en commentaar. Daarnaast beschrijft de redactie van gemistgemist.nl vele andere programma's, ook programma's die het niet schoppen tot 'kijktip van de dag'.

De redactie bestaat uit:

René Janssen

Rene

René Janssen is een freelance allround tekstschrijver, journalist en auteur. Hij schrijft sinds 1993, via zijn eigen bedrijf TextFree, over tv, computers, internet, games, audio en video. Voor de Consumentenbond schreef hij een vijftal boeken over computers en internet. Daarnaast is hij freelance vertaler Nederlands-Engels en vice versa. www.translateIT.nl

Jens Borghardt

Jens

Jens Borghardt is eigenaar van TV Tutti, het bedrijf waar de website Gemistgemist.nl deel van uitmaakt. Als allround tv-kijker vult hij met plezier de teksten van René aan.

Bekijk alle kijktips of de lijst met programma's die zijn voorzien van een eigen beschrijving.

Lees ook ons Kijkdirect-blog met tips voor live televisie

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).