- advertentie -

Ik vertrek

Ik vertrek gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Ik vertrek die op 11-01-2020 op televisie is uitgezonden.

Ik vertrek

Het TROS-programma Ik vertrek volgt Nederlanders die hebben besloten hun geluk te zoeken in het buitenland. Een emigratieprogramma heet dat met een fraai woord, en dat is inderdaad een goede omschrijving voor dit soort tv. Stellen of hele gezinnen worden dag en nacht gevolgd bij hun pogingen om in het buitenland een nieuw leven op te bouwen. Vaak gaat dat gepaard met een compleet nieuwe carrière, bijvoorbeeld door de overname van een hotel of een camping.

Soms liggen er echter ook heel andere redenen aan het vertrek ten grondslag, zoals het ontvluchten van de vele regeltjes in eigen land. 46rtg55g Niet elke emigratie loopt even goed af. Naast de succesverhalen zijn er ook dramatische verhalen te zien. GemistGemist.nl heeft alle eerdere uitzendingen verzameld, zodat je ze nog eens rustig kunt terugkijken.

 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Ik vertrek direct terug. Ik vertrek is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Ik vertrek? Ik vertrek kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Ik vertrek gemist?


Ik vertrekgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Ik vertrek is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).