- advertentie -

Dieren op Spreekuur

Dieren op Spreekuur gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Dieren op Spreekuur die op 12-08-2017 op televisie is uitgezonden.

Dieren op Spreekuur

In het SBS6-programma Dieren op Spreekuur worden verschillende dierenartsen, hun patiënten en de vaak zeer bezorgde eigenaren van de dieren gevolgd. Sommige dieren worden door hun baasjes als lid van het gezin gezien, en dan is alleen de beste zorg genoeg.

Sommigen komen zelf naar de praktijk, maar in andere gevallen moet de dierenambulance of een mobiele dierenarts uitkomst bieden. 46rtg55g Behalve aan dramatische zaken als aangereden honden of andere zeer ernstig zieke dieren wordt er in Dieren op Spreekuur ook aandacht besteed aan de meer dagelijkse gang van zaken in een dierenpraktijk.

Inentingen geven bijvoorbeeld, of simpele oplossingen voor eenvoudige kwalen. Dierenliefhebbers kunnen gemiste uitzendingen ook nog eens online bekijken via GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Dieren op Spreekuur direct terug. Dieren op Spreekuur is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Dieren op Spreekuur ? Dieren op Spreekuur kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Dieren op Spreekuur gemist?


Dieren op Spreekuur gemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Dieren op Spreekuur is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).