- advertentie -

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Wegmisbruikers die op 28-04-2013 op televisie is uitgezonden.

Wegmisbruikers

Het SBS6 programma Wegmisbruikers filmt de werkzaamheden van de verkeerspolitie en laat zien wat er allemaal fout gaat op de Nederlandse wegen.

Van levensgevaarlijke inhaalacties, bumperkleven en rechts inhalen tot veel te zwaar of gevaarlijk beladen aanhangwagens, dronken chauffeurs en alle voorrangsregels aan je laars lappen, het komt allemaal voorbij. De presentator van Wegmisbruikers, André van der Toorn, praat tussen de filmpjes door met de landelijk verkeersofficer van justitie Koos Spee.

Hij legt uit waarom bepaalde regels bestaan en wat de gevolgen zijn als je je er niet aan houdt. Wegmisbruikers is qua opzet vergelijkbaar met het vanaf 2014 niet meer op de buis verschijnende Blik op de Weg, maar is wat meer op sensatie gericht.

Nog even rustig kijken hoe het nou eigenlijk hoort op de weg? Race dan even naar GemistGemist.nl voor eerdere uitzendingen.

Kijk hier alle tv uitzendingen van Wegmisbruikers direct terug. Wegmisbruikers is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Wegmisbruikers? Wegmisbruikers kijk je via Gemistgemist.nl.

Tags: wegmisbruikers, maaskantje, turk, aflevering 283, aflevering 284, wiki, porsche, boze turk, aflevering 285, utrecht

- advertentie -

 

Wegmisbruikers gemist?


Wegmisbruikersgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Wegmisbruikers is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).