- advertentie -

VI - Voetbal Inside

VI - Voetbal Inside gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van VI - Voetbal Inside die op 04-11-2016 op televisie is uitgezonden.

VI - Voetbal Inside

Voetbal Inside, voorheen Voetbal International (VI) is een praatprogramma over voetbal en wordt uitgezonden door RTL7. Het programma komt voort uit het gelijknamige voetbaltijdschrift dat in 1965 het levenslicht zag. Voormalig VI-hoofdredacteur Johan Derksen is een vaste analist van het programma, dat door Wilfred Genee wordt gepresenteerd.

Genee en Derksen vliegen elkaar regelmatig in de haren, wat ongetwijfeld heeft bijgedragen tot de populariteit van het programma. Ook de aanwezigheid van ex-international René van der Gijp en zijn voetbalhumor moet daarbij niet worden uitgevlakt. Temeer hij tussendoor haast ongemerkt veel voetbalverstand etaleert. Ook Hans Kraay jr, die geregeld aanschuift, heeft wel wat zinnigs te melden maar krijgt daar niet vaak de kans voor. Meestal zit er wat humor van een van de andere heren in de weg, en dat maakt het dan weer leuk om naar te kijken.

Tot ieders verrassing (inclusief die van de makers) won Voetbal International in 2011 de Gouden Televizierring voor het beste tv-programma.

Na beeindiging van de samenwerkingsrelatie met VI is het tv-programma in augustus 2015 weer verder gegaan onder de naam Voetbal Inside, zoals het programma in een wat verder verleden ook al heette.

 

Kijk hier alle tv uitzendingen van VI - Voetbal Inside direct terug. VI - Voetbal Inside is een televisieprogramma van . Ben je een fan van VI - Voetbal Inside? VI - Voetbal Inside kijk je via Gemistgemist.nl.

Tags: vi gemist, oranje, sigaarsnor, wk 2014, 5 juli, mobiel, rtl 7 ipad, 7 juli 2014, 18 juni, 7 juli

- advertentie -

 

VI - Voetbal Inside gemist?


VI - Voetbal Insidegemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. VI - Voetbal Inside is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).