- advertentie -

Trauma Centrum

Trauma Centrum gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Trauma Centrum die op 12-03-2018 op televisie is uitgezonden.

Trauma Centrum

Trauma Centrum is een op SBS6 uitgezonden realityserie over de gebeurtenissen in enkele Nederlandse traumacentra. Camerateams volgen de artsen en verpleegkundigen tijdens hun werkzaamheden.

Een traumacentrum is een ziekenhuis waar 24 uur per dag, zeven dagen per week traumazorg wordt verleend. Er zijn altijd specialisten aanwezig om mensen met ernstig letsel deskundig te helpen. Het is dus niet hetzelfde als de eerste hulp-afdeling van een ziekenhuis, maar net een stap hoger. v510tv

Dat er in een traumacentrum veel te beleven valt, is in dit programma te zien. Of terug te zien natuurlijk, online via GemistGemist.nl. Maar wel oppassen dat je er niets bij breekt of scheurt! Trauma Centrum is de opvolger van Medisch Centrum, dat ook op SBS6 werd uitgezonden.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Trauma Centrum direct terug. Trauma Centrum is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Trauma Centrum ? Trauma Centrum kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Trauma Centrum gemist?


Trauma Centrum gemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Trauma Centrum is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).