- advertentie -

The Blacklist

The Blacklist gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van The Blacklist die op 22-05-2019 op televisie is uitgezonden.

The Blacklist

De hoofdrolspeler van de RTL4-serie The Blacklist is de voormalige FBI-agent Raymond “Red” Reddington. Als de serie start, is hij echter een van de meest gezochte voortvluchtigen van het land. Hij is er jaren in geslaagd om uit handen te blijven van zijn voormalige collega’s.
 
Op een dag geeft hij zich echter vrijwillig aan en biedt hij zijn diensten aan om een groep criminelen uit te schakelen die hij “The Blacklist” noemt. Hij stelt daarbij echter wel één voorwaarde: hij wil samenwerken met een vers uit de opleiding afkomstige FBI-profiler, Elizabeth Keen. Waarom hij dat zo graag wil is in het begin van deze spannende serie nog niet duidelijk. Wel schijnt het iets te maken te hebben met haar vermiste vader. Nieuwsgierig naar Reds ware beweegredenen, maar net die ene cruciale aflevering gemist? Alle sporen leiden naar GemistGemist.nl. 
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van The Blacklist direct terug. The Blacklist is een televisieprogramma van . Ben je een fan van The Blacklist? The Blacklist kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

The Blacklist gemist?


The Blacklistgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. The Blacklist is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).