- advertentie -

RTL8 Gemist RTL8 Gemist

Sprookjesboom

Sprookjesboom is een 3D-animatieserie die op RTL8 wordt uitgezonden bij Telekids. Elke aflevering van de serie bevat een educatieve boodschap.

De serie werd bedacht door Efteling-directeur Olaf Vugts en is gebaseerd op de interactieve, 9 meter hoge en brede Sprookjesboom in de Efteling. In dat park is in het openluchttheater ook de show Sprookjesbos te zien.

Hierin spelen handpoppen van de karakters uit de serie de hoofdrol. Bekende karakters die in Sprookjesboom hun opwachting maken zijn Roodkapje, Klein Duimpje, Langnek, Assepoester, de Fakir en de Draak.

Afleveringen van Sprookjesboom worden regelmatig herhaald. Zoek je echter een bepaalde aflevering, kijk dan even op GemistGemist.nl.
 

Sprookjesboom gemist - RTL8

- advertentie -

RTL8 Gemist? Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van RTL8. RTL 8 is een tv station van de RTL Groep. RTL8 is het huis van soaps als The Bold and the Beautiful, As The World Turns maar ook van kinderprogramma's als De Fabeltjeskrant (echt waar) en Sprookjesboom. Gemiste uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van RTL8 van A-Z op een rijtje. Op RTL 8 kun je nog eens genieten van populaire programma’s en hitseries die eerder op RTL 4 en RTL 5 uitgezonden werden. De zender biedt programma’s voor jonge kinderen in RTL Telekids en trekt veel kijkers met internationale klassieke series en films, zoals de soapserie The Bold and the Beautiful en kerstfilms. Gemistgemist is een onafhankelijk Uitzending Gemist portal en niet gelieerd aan RTL.

 

TV programma's van RTL8 van A t/m Z

   

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).