Gemist Gemist demo

- advertentie -

RTL4 Gemist RTL4 Gemist

Broadchurch
21:36
Broadchurch

Broadchurch

Broadchurch is een wat slaperig aandoend dorpje aan de Engelse kust, en ook de locatie van de gelijknamige RTL4-politieserie. Broadchurch begint met de tragische dood van een elfjarig jongetje, wiens lichaam op het strand wordt gevonden.
 
De plaatselijke politiefunctionaris, Ellie Miller, wordt op de zaak gezet, maar krijgt daarbij gezelschap van een nieuwe chef, de op het eerste gezicht nogal onvriendelijke en botte Alec Hardy. Noodgedwongen werken ze samen aan het oplossen van de moord, waarvan in elke aflevering nieuwe mensen verdacht worden. Een geheimzinnige vrouw die meer gezien lijkt te hebben dan ze toegeeft, een man met een verleden als pedofiel, de vader van het vermoorde jongetje, ze zijn allemaal verdacht. Nee, natuurlijk verklappen we niet wie de dader uiteindelijk is.
 
De ontknoping van Broadchurch is verrassend, maar dat kun je beter zelf beoordelen door de gemiste uitzendingen op te zoeken via GemistGemist.nl.
 
Broadchurch gemist - RTL4

- advertentie -

RTL Gemist? Kijk op deze pagina naar alle gemiste uitzendingen van RTL4. RTL4 is het vlaggeschip van RTL Nederland. Deze RTL-4 pagina wordt vanzelfsprekend overspoeld met populaire tv-programma's die op RTL4 worden uitgezonden. RTL 4 profileert zich vooral als een gevarieerde familiezender, gericht op mensen tussen de 20 en 49 jaar. De zender staat bekend om vertrouwde programma’s als Nederlands langst lopende soap Goede Tijden Slechte Tijden, het celebrity en lifestyle programma RTL Boulevard en het nieuwsbulletin RTL Nieuws. En The Voice of Holland natuurlijk.

 

Allemaal succesnummers van RTL4. Gemiste uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van RTL 4 van A-Z op een rijtje. RTL 4 Uitzending gemist? U vindt hier alle beschikbare gemiste programma’s die op RTL 4 zijn uitgezonden.RTL XL. Gemiste shows, series, films, etc. RTL Gemist? Gemistgemist.nl! Gemistgemist is een onafhankelijk Uitzending Gemist portal en niet gelieerd aan RTL.

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.