- advertentie -

RTL4 Gemist RTL4 Gemist

Uitstel Van Executie

Uitstel van Executie is een RTL4-programma waarin een team van deskundigen probeert te voorkomen dat mensen hun woning gedwongen moeten verkopen. Nu de economie in zwaar weer zit, en daarmee ook steeds meer huizenbezitters hun hypotheek niet kunnen betalen, komen steeds meer huishoudens voor zo’n situatie te staan.

Presentator Martijn Krabbé probeert samen met zijn team, bestaand uit een makelaar, een bouwkundige en een budgetcoach, eerst te voorkomen dat het huis gedwongen verkocht wordt op een veiling. r042tv Lukt dat, dan krijgt het huis een complete makeover en wordt een poging gedaan het alsnog voor een gangbare marktprijs te verkopen. In afwachting daarvan krijgen de gezinnen bovendien hulp van een budgetcoach. Eerdere uitzendingen van Uitstel van Executie zijn te vinden via GemistGemist.nl.

 

Uitstel Van Executie gemist - RTL4

- advertentie -

RTL Gemist? Kijk op deze pagina naar alle gemiste uitzendingen van RTL4. RTL4 is het vlaggeschip van RTL Nederland. Deze RTL-4 pagina wordt vanzelfsprekend overspoeld met populaire tv-programma's die op RTL4 worden uitgezonden. RTL 4 profileert zich vooral als een gevarieerde familiezender, gericht op mensen tussen de 20 en 49 jaar. De zender staat bekend om vertrouwde programma’s als Nederlands langst lopende soap Goede Tijden Slechte Tijden, het celebrity en lifestyle programma RTL Boulevard en het nieuwsbulletin RTL Nieuws. En The Voice of Holland natuurlijk.

 

Allemaal succesnummers van RTL4. Gemiste uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van RTL 4 van A-Z op een rijtje. RTL 4 Uitzending gemist? U vindt hier alle beschikbare gemiste programma’s die op RTL 4 zijn uitgezonden.RTL XL. Gemiste shows, series, films, etc. RTL Gemist? Gemistgemist.nl! Gemistgemist is een onafhankelijk Uitzending Gemist portal en niet gelieerd aan RTL.

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).