- advertentie -

NPO 1 Gemist NPO 1 Gemist

De Rijdende Rechter

In het NCRV-programma De Rijdende Rechter worden juridische geschillen voorgelegd aan rechter Frank Visser.
 

rijdende rechter online extra

;De naam van het programma is ontleend aan het feit dat deze rechter ook daadwerkelijk het land doorreist om de strijdende partijen te bezoeken en de situatie met eigen ogen te bekijken. Vaak gaat het hierbij om hoog oplopende burenruzie’s over een stuk grond, geluidsoverlast en dergelijke.

 
Na de inspectie op locatie (vaak bijgestaan door een expert van het kadaster) vindt een hoorzitting plaats in het plaatselijke buurtcentrum of andere locatie. Hierbij worden de beide partijen ondervraagd in het bijzijn van familie en bekenden, waarbij de gemoederen regelmatig hoog oplopen. Aan het eind van de uitzending komt rechter Visser met zijn bindende oordeel. Zelf een oordeel geven over de geschillen? Dat kan, want ze zijn allemaal nog eens te bekijken via GemistGemist.nl.
 
De Rijdende Rechter gemist - NPO 1

- advertentie -

NPO 1 gemist? Alle programma´s van NPO 1 op 1 pagina. Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van Nederland 1, kanaal van de publieke omroep. Op Nederland 1 worden vele belangrijke evenementen uitgezonden, waaronder voetbalwedstrijden. Eenvandaag en het journaal zijn belangrijke peilers van Nederland 1. Nederland 1 richt zich op een breed publiek. De reden dat ook het succesprogramma van Matthijs van Nieuwkerk, De Wereld Draait Door, naar Nederland 1 is gekomen. Ook het NOS Journaal kijk je op NPO1, en zodra er een evenement is, zoals bijvoorbeeld het songfestival, schakel je ook in op NPO Nederland 1. Nederlands drama en detectives kun je ook op NPO 1 vinden, net als talkshows zoals Pauw. Nederland 1 gemist? Alle gemiste uitzendingen van NPO 1 op 1 pagina van gemistgemist.nl. Gemistgemist is een onafhankelijk portal en niet gelieerd aan de publieke omroep.

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).