- advertentie -

Taarten van Abel

Taarten van Abel gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Taarten van Abel die op 15-04-2017 op televisie is uitgezonden.

Taarten van Abel

In het door de VPRO/Z@pp uitgezonden jeugdprogramma Taarten van Abel bakt banketbakker Abel samen met zijn jeugdige assistenten taarten voor bijzondere mensen.

Dat kan een vriendje of vriendinnetje zijn die een verrassing verdient, een ziek familielid of iemand die iets heel bijzonders voor je heeft gedaan. “Abel” heet eigenlijk Siemon de Jong en heeft een aantal banketbakkerijen in Amsterdam. Hij kan behalve mooie en kleurrijke taarten bakken echter ook goed kinderen interviewen. Door de ontspannen sfeer komen de kinderen vaak helemaal los en dat zorgt voor leuke en vaak ook ontroerende tv-momenten.

In 2011 leverde dat het programma de Gouden Stuiver op voor het beste kinderprogramma. Een jaar later kreeg Taarten van Abel ook nog de Ere Zilveren Nipkowschijf. Deze prijs wordt uitgereikt aan mensen of tv-programma’s die veel hebben betekend voor televisieland.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Taarten van Abel direct terug. Taarten van Abel is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Taarten van Abel? Taarten van Abel kijk je via Gemistgemist.nl.

Tags: taarten van abel, winkel, filmpjes, gemist, wiki, youtube, auke, boek, elisa, gemist 2014

- advertentie -

 

Taarten van Abel gemist?


Taarten van Abelgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Taarten van Abel is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).