- advertentie -

Sprookjesboom

Sprookjesboom gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Sprookjesboom die op 29-09-2018 op televisie is uitgezonden.

Sprookjesboom

Sprookjesboom is een 3D-animatieserie die op RTL8 wordt uitgezonden bij Telekids. Elke aflevering van de serie bevat een educatieve boodschap.

De serie werd bedacht door Efteling-directeur Olaf Vugts en is gebaseerd op de interactieve, 9 meter hoge en brede Sprookjesboom in de Efteling. In dat park is in het openluchttheater ook de show Sprookjesbos te zien.

Hierin spelen handpoppen van de karakters uit de serie de hoofdrol. Bekende karakters die in Sprookjesboom hun opwachting maken zijn Roodkapje, Klein Duimpje, Langnek, Assepoester, de Fakir en de Draak.

Afleveringen van Sprookjesboom worden regelmatig herhaald. Zoek je echter een bepaalde aflevering, kijk dan even op GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Sprookjesboom direct terug. Sprookjesboom is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Sprookjesboom? Sprookjesboom kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Sprookjesboom gemist?


Sprookjesboomgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Sprookjesboom is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).