- advertentie -

SpangaS

SpangaS gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van SpangaS die op 11-09-2017 op televisie is uitgezonden.

SpangaS

De naam van de NCRV-serie SpangaS is afkomstig van het Spangalis College, oftewel de leukste school van Nederland. De kinderen die op deze school zitten, maken een waar feest van hun schooltijd.
 
Natuurlijk volgen ze normale lessen, maar er zijn ook feesten, sportdagen, modeshows, goede doelen en nog veel meer om en rond de school. SpangaS behandelt allerlei onderwerpen die leerlingen in het voortgezet onderwijs ook echt meemaken.
 
Van een eerste verliefdheid tot een onverwachte onvoldoende, en van ruzies met leraren tot een spannende stage. SpangaS is al een flink aantal jaren op tv te zien. De serie is zelfs zo populair dat er in 2011 een eigen theatershow van werd gemaakt, onder de naam SpangaS Live. Was je net druk bezig met je huiswerk toen SpangaS werd uitgezonden en heb je nu een aflevering gemist? Via GemistGemist.nl zijn eerdere afleveringen gemakkelijk terug te vinden.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van SpangaS direct terug. SpangaS is een televisieprogramma van . Ben je een fan van SpangaS? SpangaS kijk je via Gemistgemist.nl.

Tags: spangas, gemist, cast, seizoen 8, wiki, op survival, filmpjes, zapp, 2014, youtube

- advertentie -

 

SpangaS gemist?


SpangaSgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. SpangaS is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).