- advertentie -

RTL Woonmagazine

RTL Woonmagazine gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van RTL Woonmagazine die op 21-10-2018 op televisie is uitgezonden.

RTL Woonmagazine

In het RTL4-programma RTL Woonmagazine geven Nicolette van Dam, Piet Boon, Karin Meyn en Michiel de Zeeuw woontips. Ook verzorgen zij metamorfoses van woningen die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken of gewoon niet praktisch zijn ingericht. Kijkers met een woonwens kunnen zich bij het programma opgeven en zijn dan eventueel de gelukkige bij wie de presentatrice langskomt om hun wens in vervulling te laten gaan. Ontwerper Piet Boon laat in elke uitzending een droomhuis zien.

Ook behandelt RTL Woonmagazine de nieuwste trends op het gebied van wonen en inrichtingen. Bedenk daarbij wel dat ERL Woonmagazine een gesponsord programma is, dus bepaalde verf- en vloerbedekkingmerken komen regelmatig langs. Inspiratie nodig voor het inrichten van je woning? Kijk dan even bij de eerdere uitzendingen die bij GemistGemist.nl verzameld zijn.

Kijk hier alle tv uitzendingen van RTL Woonmagazine direct terug. RTL Woonmagazine is een televisieprogramma van . Ben je een fan van RTL Woonmagazine? RTL Woonmagazine kijk je via Gemistgemist.nl.

Tags: rtl woonmagazine, gemist, metamorfose, droomhuis, inspiratie app, aanmelden, ontwerpers, 2013, wiki, slaapkamer

- advertentie -

 

RTL Woonmagazine gemist?


RTL Woonmagazinegemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. RTL Woonmagazine is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).