- advertentie -

RTL 7 Darts: World Grand Prix

RTL 7 Darts: World Grand Prix gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van RTL 7 Darts: World Grand Prix die op 08-10-2019 op televisie is uitgezonden.

RTL 7 Darts: World Grand Prix

Op RTL7 zijn de wedstrijden om de Darts World Grand Prix te volgen. Na de successen van onder andere Raymond van Barneveld en Jelle Klaassen hebben we er tegenwoordig een nieuwe darts-ster bij in de persoon van Michael van Gerwen. Hij was in 2012 zelfs de eerste Nederlander die de Darts World Grand Prix wist te winnen. Kan een Nederlander dit succes nog eens herhalen? Dat kun je zien in de afleveringen die online staan, en te vinden zijn via GemistGemist.nl. De World Grand Prix wordt sinds 1998 georganiseerd en wordt meestal gewonnen door de Engelse dartsgrootheid Phil Taylor. Van Barneveld wist in 2008 en 2009 tweemaal de finale te bereiken, maar verloor uiteindelijk tweemaal van diezelfde Taylor. In 2012 nam Michael van Gerwen het op tegen Mervyn King, die hij met 6-4 versloeg in de finale.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van RTL 7 Darts: World Grand Prix direct terug. RTL 7 Darts: World Grand Prix is een televisieprogramma van . Ben je een fan van RTL 7 Darts: World Grand Prix? RTL 7 Darts: World Grand Prix kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

RTL 7 Darts: World Grand Prix gemist?


RTL 7 Darts: World Grand Prixgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. RTL 7 Darts: World Grand Prix is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).