- advertentie -

Pawn Stars

Pawn Stars gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Pawn Stars die op 22-07-2018 op televisie is uitgezonden.

Pawn Stars

Pawn Stars is een van de programma’s die Veronica uitzendt omtrent opkopers en pandjeshuizen. In dit geval gaat het om de gebeurtenissen in de World Famous Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas.

In deze gokstad zitten bezoekers en inwoners regelmatig om geld verlegen, en komen vervolgens hun soms waardevolle, maar vaak ook waardeloze schatten van zolder verkopen. De inkopers (opa, pa en zoon Richardson en hun vaste sidekick Chumlee) proberen uiteraard voor een zo laag mogelijk bedrag in te kopen, en trekken daarvoor de hele trucendoos open.

Soms wordt de hulp van experts ingeroepen om de waarde van een voorwerp te bepalen, maar dat is uiteindelijk nooit de waarde die de verkopende partij er voor geboden krijgt.

Zelf ook nog iets op zolder liggen? Kijk dan eerst even wat gemiste uitzendingen via GemistGemist.nl om te leren hoe je het beste kunt onderhandelen.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Pawn Stars direct terug. Pawn Stars is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Pawn Stars? Pawn Stars kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Pawn Stars gemist?


Pawn Starsgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Pawn Stars is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).