- advertentie -

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Opsporing Verzocht die op 19-03-2019 op televisie is uitgezonden.

Opsporing Verzocht

In Opsporing Verzocht zoeken de politie en het Openbaar Ministerie in samenwerking met de AVRO de hulp van kijkers bij het oplossen van misdaden.

Het programma wordt wekelijks uitgezonden op Nederland 1. Opsporing Verzocht is een van de oudste nog steeds lopende programma’s op de Nederlandse tv. De eerste uitzending was namelijk al in 1975. Echt regelmatig waren de uitzendingen destijds nog niet, want de tweede uitzending volgde in 1976, en de derde pas in 1982.

Tegenwoordig wordt Opsporing Verzocht wekelijks live uitgezonden. In oktober 2012 vierde het programma een jubileum, de 1000ste uitzending. In de uitzending worden vaak direct de eerste resultaten bekend gemaakt.

Onderzoek van de Erasmus Universiteit heeft de werking van het programma aangetoond. De kans op het oplossen van zaken stijgt door Opsporing Verzocht namelijk van 25 naar 40 procent.

Opsporing Verzocht is een van de programma’s die online zijn te vinden bij GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Opsporing Verzocht direct terug. Opsporing Verzocht is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Opsporing Verzocht? Opsporing Verzocht kijk je via Gemistgemist.nl.

Tags: opsporing verzocht, gemist, live, wiki, youtube, tv gids, kijken, 22 juli 2014, erik te selle, sieraden

- advertentie -

 

Opsporing Verzocht gemist?


Opsporing Verzochtgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Opsporing Verzocht is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).