- advertentie -

Oplichters in het Buitenland

Oplichters in het Buitenland gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Oplichters in het Buitenland die op 28-04-2013 op televisie is uitgezonden.

Oplichters in het Buitenland

Oplichters heb je overal, dat bewijst het SBS6-programma Oplichters in het Buitenland. Zoals de titel al aangeeft concentreert dit programma zich op oplichtingspraktijken waar Nederlanders op populaire vakantiebestemmingen in het buitenland mee te maken krijgen. Oplichters in het Buitenland is een programma van Kees van der Spek, de voormalig regisseur van Peter R. de Vries.

Hij onderzoekt de meldingen van oplichterij, zoekt de daders op en probeert ze te ontmaskeren met behulp van verborgen camera’s. In het programma passeren diverse soorten oplichterij de revue, van frauduleuze timeshareconstructies tot sjoemelende taxichauffeurs en nadelige geldwisseltransacties.

Dat leidt soms tot spectaculaire televisie, zeker als blijkt dat de lokale politie een hand in de pap heeft. Via GemistGemist.nl zijn de uitzendingen online terug te vinden.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Oplichters in het Buitenland direct terug. Oplichters in het Buitenland is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Oplichters in het Buitenland? Oplichters in het Buitenland kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Oplichters in het Buitenland gemist?


Oplichters in het Buitenlandgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Oplichters in het Buitenland is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).