- advertentie -

NOS-Studio Voetbal

NOS-Studio Voetbal gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van NOS-Studio Voetbal die op 23-04-2017 op televisie is uitgezonden.

NOS-Studio Voetbal

Studio Voetbal is het wekelijke praatprogramma van de NOS over de nationale sport van Nederland. Wie dus nog niet genoeg heeft van al het live of in samenvatting uitgezonden voetbal van dat weekend, kan op zondagavond nog een extra portie krijgen.

Studio Voetbal wordt meestal gepresenteerd door Jack van Gelder, maar bij afwezigheid worden de honneurs waargenomen door Tom Egbers of Toine van Peperstraten. Ze worden daarbij bijgestaan door een aantal tafelgasten, met wie ze de laatste ontwikkelingen in voetballand bespreken.

Daarbij komt zowel het clubvoetbal als het Nederlands Elftal aan bod, maar ook buitenlandse clubs en de Nederlanders die daar spelen. Een uitzending gemist en toch graag willen weten wat er aan tafel is besproken? Kijk dan de gemiste uitzending online terug via GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van NOS-Studio Voetbal direct terug. NOS-Studio Voetbal is een televisieprogramma van . Ben je een fan van NOS-Studio Voetbal? NOS-Studio Voetbal kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

NOS-Studio Voetbal gemist?


NOS-Studio Voetbalgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. NOS-Studio Voetbal is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).