- advertentie -

Mijn Leven In Puin (NL)

Mijn Leven In Puin (NL) gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Mijn Leven In Puin (NL) die op 28-04-2013 op televisie is uitgezonden.

Mijn Leven In Puin (NL)

In het RTL4-programma Mijn leven in Puin wordt aandacht besteed aan het Collyer Syndroom, oftewel angst om iets weg te gooien. Deze geestelijke aandoening is vernoemd naar de broers Homer en Langley Collyer, die in hun huis in New York allerlei rotzooi verzamelden. Het liep slecht af met de broers.

Langley stierf toen hij werd bedolven onder een berg kranten, en de blinde Homer stierf vervolgens de hongerdood. Bij GemistGemist.nl verzamelen we ook: gemiste uitzendingen, zoals die van Mijn leven in Puin.

Samen met een psychologe en een ‘organizer’ helpt presentator Peter van der Vorst in deze serie uitzendingen mensen die ook last hebben van verzamelwoede. Dat leidt soms tot heftige confrontaties. Na enkele weken bezoekt het programma de deelnemers nog eens om te kijken of ze niet zijn teruggevallen in hun oude levensstijl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Mijn Leven In Puin (NL) direct terug. Mijn Leven In Puin (NL) is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Mijn Leven In Puin (NL)? Mijn Leven In Puin (NL) kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Mijn Leven In Puin (NL) gemist?


Mijn Leven In Puin (NL)gemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Mijn Leven In Puin (NL) is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).