- advertentie -

Met Open Armen

Met Open Armen gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Met Open Armen die op 06-02-2019 op televisie is uitgezonden.

Met Open Armen

Het RTL4-programma Met open armen kreeg toen het werd aangekondigd nogal wat kritiek over zich heen. Een realityserie over het adopteren van kinderen, veel kijkers en organisaties die zich ook met dit onderwerp bezig houden vonden het maar niets. Natasja Froger presenteert Met Open Armen, waarin zij stellen volgt die zelf geen kinderen kunnen krijgen en dus zijn aangewezen op adoptie. Er worden adoptieverhalen getoond uit de hele wereld, van China tot Kenia en van de VS tot Haïti. De camera is bij het hele proces aanwezig, van de eerste voorzichtige stappen tot de eerste ontmoeting tussen de adoptieouders en het kind. En vooral dat laatste was een heet hangijzer, omdat dit de privacy van de kinderen zou schaden. Adoptie is sowieso niet iets dat zonder slag of stoot verloopt, dat wordt wel duidelijk in de afleveringen die via GemistGemist.nl allemaal zijn terug te vinden.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Met Open Armen direct terug. Met Open Armen is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Met Open Armen? Met Open Armen kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Met Open Armen gemist?


Met Open Armengemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Met Open Armen is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).