- advertentie -

Hart van Nederland

Hart van Nederland gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Hart van Nederland die op 28-04-2013 op televisie is uitgezonden.

Hart van Nederland

Hart van Nederland is het nieuws- en actualiteitenprogramma van SBS6 en wordt dagelijks (ook in het weekend) uitgezonden in een vroege en een late editie. Het programma wordt gepresenteerd door een wisselende groep presentatoren.

Een populair onderdeel van de late uitzending is het weerbericht van Piet 'oant moarn' Paulusma, die op zijn karakteristieke wijze het weer presenteert. Hart van Nederland behandelt uitsluitend landelijk en regionaal nieuws van eigen bodem en vraagt daarbij regelmatig naar de mening van de ‘gewone man/vrouw’. Het programma ging 1 dag na de start van SBS 6 (augustus 1995) van start en is daarna niet meer weggeweest van de televisie.

In 2005 werd Hart van Nederland genomineerd voor de Gouden Televizierring, maar werd daarbij verslagen door het programma Gewoon Jan Smit.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Hart van Nederland direct terug. Hart van Nederland is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Hart van Nederland? Hart van Nederland kijk je via Gemistgemist.nl.

Tags: hart van nederland, gemist, contact, archief, nieuws, ipad, redactie, app, uitzending, presentatie

- advertentie -

 

Hart van Nederland gemist?


Hart van Nederlandgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Hart van Nederland is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).