- advertentie -

De Wereld Draait Door (DWDD)

De Wereld Draait Door (DWDD) gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van De Wereld Draait Door (DWDD) die op 27-03-2020 op televisie is uitgezonden.

De Wereld Draait Door (DWDD)

Het VARA-programma De Wereld Draait Door (oftewel DWDD) is eigenlijk de grote Matthijs van Nieuwkerk show. In razend tempo leidt de presentator zijn tafelgasten door de wereld van politiek, amusement, muziek, sport en ander nieuws.

dwdd online extra video's en Twitter

De tafeldame of –heer die hem daarbij begeleidt krijgt er soms slechts met moeite een woord tussen, want Matthijs is dan alweer aan de volgende vraag begonnen. Het live op Nederland 1 (voorheen NL3) uitgezonden De Wereld Draait Door is desondanks (of juist daarom) echter een razend populair programma in de vroege avond. tby47tvt Dat komt ook door vaste rubrieken als De tv draait door, Lucky TV en de Jakhalzen.

DWDD bestaat sinds 2005 en kreeg in 2007 de Gouden Televizierring. Matthijs van Nieuwkerk ontving in dat zelfde jaar de BNN Hoofdprijs voor beste presentator. In 2011 kreeg DWDD de Zilveren Nipkowschijf.

Waarom dit VARA-programma zo populair is kun je zelf beoordelen. Via GemistGemist.nl vind je alle uitzendingen.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van De Wereld Draait Door (DWDD) direct terug. De Wereld Draait Door (DWDD) is een televisieprogramma van . Ben je een fan van De Wereld Draait Door (DWDD)? De Wereld Draait Door (DWDD) kijk je via Gemistgemist.nl.

Tags: dwdd, gemist, boeken, university, bijwonen, guilty pleasure, muziek, live, purple rain, lucky tv

- advertentie -

 

De Wereld Draait Door (DWDD) gemist?


De Wereld Draait Door (DWDD)gemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. De Wereld Draait Door (DWDD) is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).